Hozzávalók
A recept
mentése
Szereted az ázsiai ízeket, és a könnyű, egészséges ételeket? Akkor próbáld ki ezt a wok-os lazacos spagetti receptet! A friss zöldségek és a pirított lazac ízletes és tápláló kombinációját kínálja, ráadásul néhány perc alatt elkészül. Ez az étel a tökéletes választás, ha valami gyorsane és könnyen elkészíthetőde mégis ízletese ételt keresel.
10 perc
Előkészítési idő
20 perc
Elkészítés ideje
30 perc
Teljes idő
A recept története
Recept lépései
-
Alapanyagok és a lazac előkészítése
Lazacos tejszínes spagetti - Alapanyagok és a lazac előkészítése Lazacos tejszínes spagetti - Alapanyagok és a lazac előkészítése Lazacos tejszínes spagetti - Alapanyagok és a lazac előkészítése Lazacos tejszínes spagetti - Alapanyagok és a lazac előkészítése Lazacos tejszínes spagetti - Alapanyagok és a lazac előkészítése Lazacos tejszínes spagetti - Alapanyagok és a lazac előkészítése Elsőként a lazacot tisztítsd meg, bőrözd le és vágd fel kissebb kockákra. A paprikát apróra darabold fel, míg a póréhagymát vágd hosszába félbe és szintén aprítsd fel. Az újhagymánál a friss zöld részeket is érdemes felapírtani.
-
Tészta elkészítése
Az ételt én risztésztából készítem és al dente-re főzőm, de természetesen Te főzheted kedved szerinti tésztából és módon is.
-
Wokkban sütés
Mire a tészta elkészült kis olajat melegítek egy wok-ban, elsőként a papírikát piriítom meg, majd jöhet bele a lazac. Mikor kezd kicsit sülni pár perc után a lazac, akkor jöhet bele a fokhagyma és egy fél lime leve, majd rögtön az új hagyma is, valamint ízlés szerint mehetnek bele a fűszerek, só, bors kakukkfú. Végül jöhet a friss tészta, 1-2 percig összepiriítom majd jöhet rá a tejszín amit előzöleg összekevertem a krémsajttal. További 1-2 perc alatt összemelegítem és kész is van. Jóétványat.
Ajánlás a recepthez
Recept képei
Tápérték
Becsült tápérték 1 adagra
Fehérje: 31 g
Szénhidrát: 79 g
Zsír: 21 g
Kalória: 396 kcal
Becsült tápérték összesen
Fehérje: 123 g
Szénhidrát: 319 g
Zsír: 85 g
Kalória: 1584 kcal
0 aktivitás, ebből 0 kérdés, 0 tipp és 0 hozzászólás. Szólj hozzá Te is!